Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kulturformidling

KulturkontoretKulturkontoret jobber for å skape, og tilrettelegge for, et variert og bredt kulturtilbud i Eigersund. Årlig planlegges og gjennomføres flere arrangementer: Forestillinger, kulturnatt, filmarrangementer, konserter, foredrag, festivaler og mere. Egersund kino og kulturhus huser to kinosaler, der den ene også fungerer som lokasjon for større scenearrangementer.

Kulturkontoret administrerer fordeling av treningstider i kommunale anlegg, utleie av diverse friluftsbygg, samt tildeling av ulike tilskudd til lag, foreninger og kulturinitiativ.

Siste nyheter

Kulturkalender

Kulturkalender

En oversikt over arrangement i regi av Eigersund kommune.

Åpning av Egersund visefestival

Kulturkalender

En oversikt over hva som skjer av smått og stort i Eigersund. Kalenderen oppdateres av Egersund sentrumsforening.

Maurholen stasjon

Utleie bygg og utstyr

Kulturkontoret har nå ansvar for utleie av flere kommunale lokaler og bygg. Dette gjelder Eigerøy fyr som inkluderer fyrvokterbolig og sjøbod), Maurholen stasjon med hovedhus og uthus, sjøbua i Vandringshavn, Byteltet og Kulturhusets to saler. Priser og informasjon finner du her.

Kulturkontoret, treningstider

Langtidsleie idrettshaller og gymsaler

Kulturkontoret står for tildeling av treningstider for kommunale haller og idrettsbaner. Disse kan det søkes på før første mai og tildelingen vil skje i samme måned. Tildelingsperioden følger skoleåret.

Karate

Eigersund idrettsråd

Eigersund idrettsråd er til for å tale idrettens sak overfor kommunen, administrasjonen og politikerne. Idrettsrådet skal arbeide for best mulige forhold for idretten i kommunen. Være en arena for samarbeid mellom lagene, mellom lagene og de kommunale myndigheter og mellom lagene og idrettskretsen.

Idrettsparken på Husabø

Spillemidler og stønad til kulturbygg

Spillemidler – Kulturdepartementets tilskuddsordning til anlegg for idrett og fysisk aktivitet, til kulturarenaer, og til løypetiltak i fjellet og overnattingshytter.

Svømming i Egersundshallen

Utleiepriser for idretts- og svømmehaller

Faste treningstider tildeles av kulturkontoret og følger skoleåret. Konkurranser, seriespill og andre arrangement i Egersundshallen og i Slettebø idrettshall avtales med driftsleder. Leie av gymsaler for enkelttimer avtales direkte med den aktuelle skolen.

Kulturformidling

Besøksadresse

Nytorget 9, 4370 Egersund - Lerviksgårdens 4.etasje, inn den gule døren.

Postadresse

Postboks 580
4379 Egersund

Ansatte:

Kristin Fardal Hovland
Konsulent - 51 46 82 20

Brit Larssen Kvassheim
Konsulent - 51 46 82 25

Kari Reianes Spangen
Kulturhusleder - 51 46 82 29